Litomove Nyponpulver Vitamin C

Kapsel, 90 st

20%

199:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 19 oktober

Ord. butikspris 249:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från LitomoveFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Litomove är ett kärnfritt nyponpulver med Vitamin C. Litomove innehåller vilt växande nypon från södra Chile - allt har skett på naturens egna villkor. Bären handplockas, skördas och bearbetas i en skonsam process för att bevara nyponets egenskaper. Slutförädling av pulvret sker i en specialiserad produktionsanläggning i Sverige. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Litomove innehåller också Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar också till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Jämförpris 2:77/ST

EAN: 05702071501053

<p>Strandnyponpulver (Rosa canina L.), gelatin (i kapselskalet, från nötboskap), vitamin C (natrium-L-askorbat).</p><p><br></p><p>Innehållsförteckning per 100 g (% av DRI): Vitamin C 80 mg (100), Energi&nbsp;39 kJ,&nbsp;9 kcal, Protein 399 mg,&nbsp;Carbohydrate&nbsp;1869 mg, Fett 33 mg<br></p>

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: - 3 kapslar dagligen, - Sväljes med vatten, eller dela kapseln och strö över maten. Bör tas i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.