Florealis

Liljonia vaginal kapslar vid svamp och vaginala obehag, 10 st

Mer från Florealis

175:20  219:-

Erbjudandet gäller till 06 augusti

21:90/ST

Finns i lager
- +

Se alla 20% Florealis 3/7-6/8 2019 NTK

Produktinfo

Liljonia är en lokalbehandling med mjuka, snabblösliga kapslar vid vaginala obehag och milda infektioner. Det är en naturlig och hormonfri behandling som snabbt lindrar inflammation och irritation såsom klåda, sveda, dålig lukt och onormala flytningar. Liljonia består av ett unikt komplex (TIAB) som bildar en skyddande barriär mot mikrobiella angrepp i vaginan. Barriären förhindrar även spridning av infektion samt bevarar den naturliga fuktbalansen. Liljonia innehåller bland annat aloe vera och hyaluronsyra som ger snabb symtomlindring och skapar de bästa förutsättningar för självläkning av slemhinnan. Kapslarna kan också användas förebyggande i syfte att bygga upp en frisk slemhinna samt som tilläggsbehandling vid bakterie- svamp- och virusinfektioner i kombination med andra produkter och läkemedel. Kan användas under amning men försiktighet ska tas vid graviditet då det är kapslar för vaginal användning.

Läs mer

Instruktioner

En gång per dag i 1 vecka. För kvinnor över 18 år. Kan användas under amning, men försiktighet vid graviditet då det är kapslar för vaginal användning.

Läs mer

Innehåll

TIAB (titandioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, aloe Vera. Inget systemiskt upptage.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek