25%

Lactrase

Laktasenzym, kapslar 10 styck

32:25

Kampanj

Gäller t.o.m. 19 juli

Ord. webbpris 43:-

Ord. butikspris 69:90

Fri frakt
Finns i webblager.
Fler produkter från LactraseFler produkter inom kampanjen

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Lactrase innehåller laktasenzym som spjälkar mjölksocker (laktos) i mindre sockerenheter som kan tas upp i tarmen. Om laktoset inte bryts ned i tarmen så att det kan tas upp i kroppen så bidrar laktoset till gasbildning och obehagskänslor.

En engångsdos på 1–2 kapslar Lactrase spjälkar 15–30 g laktos. Ett stort glas mjölk innehåller exempelvis ca 10 g laktos. Engångsdosens storlek beror på laktoshalten i kosten och på den individuella laktoståligheten. Rekommenderad initialdos Lactrase är 2 kapslar.

.Njut av mjölkprodukter utan besvär!Laktasenzymet förbättrar spjälkningen av laktos hos personer med nedsatt förmåga att spjälka laktos.Lactrase innehåller laktasenzym producerat av mikroben Aspergillus oryzae. Detta enzym ger en effektiv spjälkning av mjölksocker (d.v.s. laktos) och fungerar därmed enkelt, effektivt och säkert i alla situationer. Gör Lactrase till en del av både vardag, resor och festtillfällen. Den dos som behövs beror på laktosinnehållet i födan samt på den individuella förmågan att tåla laktos. Kapseln kan öppnas och innehållet strös över mat/dryckLactrase fungerar redan innan obehagliga magbesvär hunnit uppkomma. Därför ska kapslarna tas direkt i samband med måltid. Lactrase lämpar sig för alla över 3 år; även för gravida kvinnor.

Jämförpris 6:99/ST

EAN: 06417927350615

Kategorier:

Laktosintolerans

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar