Anthelios Solgelé Kropp SPF 30
Köp 2 - Få 20%
  • Anthelios Solgelé Kropp SPF 30
  • Anthelios Solgelé Kropp SPF 30

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

La Roche-Posay

Anthelios Solgelé Kropp SPF 30 100 ml

179:-

1:79:-/ML

Finns i lager
- +

Se alla Solprodukter - Köp 2 Få 20% Rabatt

Erbjudandet gäller till 11 april

Produktinfo

En extra vattenresistent sollotion med solskyddfaktor 30 – för hela kroppen. Har en lätt konsistens och ger ett högt skydd. Kan användas på behårade hudområden. Passar särskilt bra för dig som lever ett sportigt och aktivt liv, eftersom den är extra vattenresistent.

Ytterligare info

Sollotion för kroppen i en lätt gelcreme. För känslig och solintolerant hud. SPF30. Högt skydd i en lätt solgel. Efterlämnar inga vita märken. Gör inte huden fet. Extra vattenresistent. (idealisk vid sport). Applicera ofta rikliga mängder, för att bibehålla skyddet, särskilt när du har badat, svettats eller torkat dig.

Läs mer

Instruktioner

För mycket sol medför en allvarlig hälsorisk. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol. Vistas inte för länge i solen, även om du använder solskyddsmedel, eftersom det inte ger 100 % skydd. Applicera solskyddsmedlet innan du går ut i solen. Applicera ofta rikliga mängder, för att bibehålla skyddet, särskilt när du har badat, svettats eller torkat dig. Skydda dig med hatt, T-shirt och solglasögon. Undvik solen mitt på dagen, då solen är som starkast. Använd en solskyddsfaktor (SPF) som passar din hudtyp.

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori