ANTHELIOS BARN SOLLOTION SPF 50+

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

La Roche-Posay

ANTHELIOS BARN SOLLOTION SPF 50+ 300 ml

275:-

0:92:-/ML

Finns i lager
- +

Produktinfo

En flytande, extra vattenresistent sollotion med solskyddsfaktor 50+, speciellt utvecklad för barns känsliga hud. Den är lätt att smörja in och absorberas snabbt av huden. Applicera rikligt, gärna flera gånger om dagen.

Ytterligare info

Solcreme för barn, anpassad till barns känsliga hud, SPF50+. Mycket högt skydd i en sammetsmjuk solcreme. Lätt att applicera. Extra vattenresistent. Applicera ofta rikliga mängder, minst en liten handfull, för att bibehålla skyddet, särskilt när barnet har badat, svettats eller torkat sig. Skydda barn med hatt, T-shirt och solglasögon.

Läs mer

Instruktioner

För mycket sol medför en allvarlig hälsorisk. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol. Vistas inte för länge i solen, även om barnet använder solskyddsmedel, eftersom det inte ger 100 % skydd. Applicera solskyddsmedlet innan barnet går ut i solen. Applicera ofta rikliga mängder, minst en liten handfull, för att bibehålla skyddet, särskilt när barnet har badat, svettats eller torkat sig. Skydda barn med hatt, T-shirt och solglasögon. Undvik solen mitt på dagen, då solens är som starkast. Använd en solskyddsfaktor (SPF) som passar till barnets hudtyp.

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori