Löwengrip

Sleeping Sensation - Hydrating Mask 100ml

Mer från Löwengrip

194:25  259:- Butikspris 395:-

Erbjudandet gäller till 05 november

2590:-/L

Finns i lager
- +

Se alla 25% Löwengrip 9/10-5/11 2019 NTK

Produktinfo

Vårdande ansiktsmask berikad med aktiva ingredienser som återfuktar samt lugnar en känslig och reaktiv hud. Formulan är rik på hyaluronsyra och sepitonic M3 som omedelbart motverkar tecken på trötthet och åldrande för att återuppliva och föryngra huden. Masken verkar utslätande på linjer och rynkor, lugnar irritationer och reparerar huden. Passar alla åldrar och hudtyper, även känslig. Låt verka 15–20 minuter eller under natten och vakna upp med en hy som är återfuktad på djupet, ser synligt slätare ut och återfått ett friskt utseende med vacker lyster.

Läs mer

Instruktioner

Låt verka 15–20 minuter eller under natten och vakna upp med en hy som är återfuktad på djupet, ser synligt slätare ut och återfått ett friskt utseende med vacker lyster.

Läs mer

Innehåll

Aqua (Water), Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Isostearate, Peg-100 Stearate, Dimethicone, Lanolin, Allantoin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer