Kidsner Max Öronvaxrensaren

Öronskölj för barn, 1 st

169:50

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Max - öronskölj för barn. Rengör öronen försiktigt och tar bort överskott av öronvax. Max är formad som en flodhäst och sköljer överskott av öronvax med ljummet vatten och tvål. Produkten är speciellt gjord för barn, så du kan hålla öronen rena och hygieniska på ett enkelt och bekvämt sätt.

Jämförpris 169:50/ST

EAN: 08719325830095

Talg, Glycerin, Aqua (Vatten), Sorbitol, Sackaros, PEG-400, tetranatrium.

1. Fyll: Tryck på min ballongblåsa för att dra upp ljummet vatten (Max 40 ° C). Vattnet kommer att blandas med tvålen som finns i min nedre del. Första gången du använder mig? Skölj ur mig tre gånger innan du spolar örat. 2. Skölj: Luta ditt huvud åt sidan med örat som skall sköljas vinklat uppåt. Sätt munstycket mot hörselgångens mynning och tryck på ballongen. Låt tvålblandningen mjukgöra öronvaxet. Böj därefter huvudet åt sidan med det behandlade örat vinklat neråt mot handfatet för att tömma ditt öra. 3. Torka: När jag är tom kan du använda mig för att försiktigt blåsa öronkanalen torr. Det rekommenderas inte att använda mig mer än 30 dagar i sträck. Om symtomen förvärras, kontakta en läkare. Låt inte andra använda mig för att förhindra korskontaminering. Jag är menad att användas av barn, med hjälp av en vuxen Förvaras utom räckhåll för barn under 3 år. Små delar kan medföra risk för kvävning - Förvaras utom räckhåll för barn. Jag ska inte användas av: • Personer med skada (t.