KIMOVI

Gel med salt 150ml

249:-

Ord. butikspris 299:-

Webbpris

En lindrande och stabiliserande barriärgel för rodnad, fet eller oren hud samt irriterad hårbotten. Med hudåteruppbyggande Kigelia Africana och 28% thermalsalt motsvarar saltbehandling vid Döda havet. Bildar en skyddande hinna som stödjer den naturliga läkeprocessen.

Dubbelverkande, lindrande och stabiliserande barriärgel med thermalsalt (28%) till torr, rodnad och irriterad hud eller hårbotten. I tillägg till glycerin som är fuktighetsgivande innhåller gelen också extrakt från Kigelia Africana som är lämplig för att stabilisera huden och ge en hudåteruppbyggande effekt. Gelen innehåller också thermalsalt (28%) som verkar rengörande.

Jämförspris 1:66/ML

EAN: 05711735004755

Aqua,Mineral Salts,Kigelia Africana Fruit Extract,Glycerin,Alcohol,Propylene Glycol,Xanthan Gum,Caprylyl Glycol,Sodium Gluconate,Phenoxyethanol

KIMOVI Gel med salt lägger sig som en tunn skyddande hinna på huden och har en långtidsverkande effekt. Används dagligen på kroppen samt punktvis vid behov i ansiktet. Kan användas av barn men var uppmärksam på att det kan svida pga produktens höga saltinnehåll.

Upptäck flera produkter inom

Hudvård Mjäll och torr hårbotten Hårvård