IDUN MINERALS

Kabuki Brush 1 st

Mer från Idun Minerals

129:-  Butikspris 199:-

Erbjudandet gäller till 03 december

129:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla 3 för 2 IDUN Minerals 6/11-3/12 2019 NTK

Produktinfo

Kabuki Brush är en foundationborste från Idun Minerals i finaste Taklon används främst till mineralfoundation och är framtagen för att ge din foundation en jämn och felfri finish på huden. Även du med en känslig hy/rosacea/acne ska kunna applicera mineralsmink utan att irritera huden.

Ytterligare info

Kabukiborsten är tillverkad av finaste taklon, ett syntetiskt material som är allergivänligt, så att även du med en känslig hy/rosacea/acne ska kunna applicera mineralsmink utan att irritera huden. Kabukiborstar av djurhår släpper oftast en hel del strån och upplevs som sträva och stickiga mot huden. IDUN Minerals kabukiborste är 100% vegansk, cruelty free och släpper inte ifrån sig hår. Kabukiborsten är även greppvänlig, mjuk och tillräckligt kompakt för att ge ett jämnt fördelat resultat. Det ska vara skönt att applicera puderfoundation

Läs mer

Instruktioner

Applicera IDUN Minerals foundation med kabukiborsten i mjuka cirkulära rörelser på huden.

Läs mer

Innehåll

Taklon

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer