Herobility

HeroStorage 100ml (2 Pack) Blå/Turk 100 ml

Mer från Herobility

59:-  Butikspris 69:-

59:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

100 ml läckagesäker behållare som gör det enkelt att ta med välling, barnmat eller snacks på utflykten. Ta med flera behållare genom att skruva fast dem i varandra och på botten av HeroBottle eller HeroSippy.

Läs mer

Instruktioner

Före första användning diska med milt diskmedel och sterilisera sedan alla komponenter i kokande vatten i 5 minuter. Detta för att säkerställa hygien. Diska i diskmaskin eller för hand med milt diskmedel direkt efter varje användning och skölj med rent vatten. Diskmaskinsäker i den övre korgen, viss mat (som tomatsås) kan missfärga komponenterna. För att säkerställa korrekt rengöring/sterilisering ska produktens alla delar demonteras. Tvätta händerna noga och säkerställ att dem är rena före de är i kontakt med steriliserade delar. Använd inte slipande rengöringsmedel eller antibakteriell rengöring. Häll aldrig kokande vatten i behållaren. Mikrovågsugnsäker. Ta bort locket före uppvärmning, särskilt i mikrovågsugn och flaskvärmare. Rör om ordentligt efter uppvärmning för att fördela värmen jämnt. Följ mikrovågsugntillverkarens rekommendationer. Testa temperaturen före matning. Placera aldrig i en varm ugn.

Läs mer

Innehåll

PP

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer