Herobility

HeroPacifier 0m+ (2 Pack) Blå/Turk 0mån+

Mer från Herobility

79:- 

79:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Napp med ultratunn och mjuk sugdel, tillverkad i 100 % silikon, 0-6mån. Minskar risken för felställning av tänderna och vara extra skonsam mot bebisens tandkött och tänder. Napp med ultratunn och mjuk sugdel, tillverkad i 100 % silikon. Snäll mot barnets tänder och utvecklad för att minska risken för felställda tänder. Mjuka kanter är dels skonsamma mot barnets känsliga hy, dels fungerar kanterna som bitring. Anatomiskt riktig napp för barnets naturliga utveckling av gom, tänder och tandkött. Symmetrisk design gör att nappen alltid ligger rätt i munnen, något upp eller ner finns inte.

Läs mer

Instruktioner

Före första användning, diska med milt diskmedel och sterilisera sedan alla komponenter i kokande vatten i 5 minuter eller i det medföljande steriliserings skyddet. Låt det sedan svalna och pressa ut eventuellt vatten ur sugdelen. Detta för att säkerställa hygien. Tvätta direkt efter varje användning och skölj med rent vatten. Diskmaskinsäker i den övre korgen. För att säkerställa korrekt rengöring/sterilisering ska nappskyddet tas bort från nappen. Tvätta händerna noga och säkerställ att de är rena före de är i kontakt med steriliserade delar. Använd inte slipande rengöringsmedel eller antibakteriell rengöring. Steriliserings skyddet (själv-sterilisering i mikron) 1) Fyll hela skyddet med kallt vatten. Ställ på en tallrik med öppningen uppåt så att vattnet inte rinner ut. 2) Värm på 750 watt i 3 minuter. 3) Låt svalna i minst 10 minuter och pressa ut eventuellt vatten ur sugdelen.

Läs mer

Innehåll

Skyddet: PP & TPE Dinappen: silikon

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer