Herobility

HeroBottle 340ml Svart 340 ml

Mer från Herobility

119:-  Butikspris 139:-

119:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Dubbelt Anti-Kolik-System & Bröstformad nappflska. Fungerar som ett bra kompliment till amning. Luftventilen skapar ett jämnt flöde och förhindrar att bebisen sväljer luft. Passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska. Det världsunika Mixerlocket från Herobility underlättar blandning genom att förvandla nappflaskan till shaker. Dessutom ingår 100 ml läckagesäker mikrovågsugn- och fryssäker behållare som du kan förvara välling eller snacks i. Tack vare den breda öppningen kan du fylla din HeroBottle med välling och vätska utan spill och enkelt diska den efteråt. Skapa din egen färgkombination genom att skifta delar från flera HeroBottle i olika färger. Du kan även skifta delar mellan HeroSippy.

Läs mer

Instruktioner

Före första användning diska med milt diskmedel och sterilisera sedan alla komponenter i kokande vatten i 5 minuter. Diska direkt efter varje användning. Diskmaskinsäker i den övre korgen. Alla delar demonteras. Tvätta händerna noga och säkerställ att dem är rena före de är i kontakt med steriliserade delar. Använd inte slipande rengöringsmedel eller antibakteriell rengöring. Montera dinappen underifrån i ringen, lirka uppåt i stället för att dra upp i en rak linje. Se till att du drar igenom dinappen så att den övre delen är i linje med ringen. Vi rekommenderar att använda mixernätet och det smarta locket för att blanda vätskor, så du slipper problem med klumpar i vätskan eller dinappen. Se till att vätskan inte överstiger 45°C, då ett tryck kan bildas och orsaka läckage. Häll aldrig kokande vatten i flaskan. Mikrovågsugnsäker. Ta bort locket och dinappen före uppvärmning. Rör om ordentligt för att fördela värmen jämnt. Testa temperaturen före matning. Placera aldrig i en varm ugn.

Läs mer

Innehåll

Flaska PP, Dinapp: silikon Fri från BPA och Ftalat

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer