Hemofer

Järntillskott Plus 60 tabl

57:-

Ord. butikspris 72:-

Webbpris

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Hemofer Plus är ett kosttillskott med järn och folsyra för dig som vill bli gravid eller redan är gravid. Hemofer innehåller sk hemjärn som lättare tas upp av kroppen än icke-hemjärn. Med folsyra som bidrar till normal blodbildning och vävnadstillväxt hos gravida. Hemofer Plus innehåller även vitamin C för bättre upptag av järn.

Hemofer ger mycket sällan biverkningar, vilket annars är relativt vanligt vid intag av järn. Genom kroppens effektiva upptag av hemjärn orsakar inte överflödiga mängder järn i tarmen besvär, vilket är vanligt med andra järnpreparat.
•Skonsam mot magen.
•Ny tablettform för att vara lättare att svälja

Järntillskott med folsyra för dig som är gravid eller planerar graviditet. Unikt med Hemofer är att det innehåller sk hemjärn som lättare tas upp av kroppen än icke-hemjärn. Folsyra bidrar till normal blodbildning och vävnadstillväxt hos gravida. Innehåller även vitamin C för bättre upptag av järn.  Skonsam mot magen.  Ny tablettform - lättare att svälja!

Jämförspris 0:57/ST

EAN: 05702071382683

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
Hemoglobinpulver (från nötkreatur), majsstärkelse, fuktighetsbevarande medel (glycerol), L-askorbinsyra, järnbisglycinat, fyllnadsmedel (trikalciumfosfat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, karnaubavax), pteroylmonoglutaminsyra, färgämnen (järnoxid och järnhydroxid)

Näringsvärde
Innehåll per 1 tablett / 2 tabletter (% av DRI*)
Järn 13,50 mg (96,5%) / 27 mg (193%)
Folsyra 200 µg (100%) / 400 µg (200%)
Vitamin C 40 mg (50%) / 80 mg (100%)
* DRI = Dagligt Referensintag

Dosering: Gravida:2-3 tabletter. Kvinnor i menstruerande ålder och blodgivare: 1-2 tabletter.Ovriga: 1 tablett

Upptäck flera produkter inom

Järn Kosttillskott Vitaminer och mineraler