Hedrin Once

Lusmedel 250 ml

20%

263:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Ord. butikspris 329:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter inom kampanjen
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Dokumenterad effekt (100 %) på att Hedrin Once dödar lus och ägg på bara 15 minuter med endast en behandling. Enda produkten på marknaden som är allergitestad och allergicertifierad.

EAN: 05011309821116

Kategorier:

Löss

Instruktion: Täck axlarna med en handduk. Skaka flaskan väl före användning. Fördela Hedrin® Once i TORRT hår. Se till att håret blir helt indränkt så att både hår och hårbotten täcks helt av Hedrin® Once. Massera in Hedrin® Once i håret med fingrarna så att det fördelas jämnt från rot till topp. Använd inte kam eller borste för att fördela Hedrin® Once i håret eller medan du har produkten i håret. Låt Hedrin® Once sitta kvar i håret i 15 minuter. Använd inte hårfön. Täck inte håret (med t.ex. handduk eller badmössa). När Hedrin® Once ska sköljas ur, ta SCHAMPO DIREKT I HÅRET innan du blöter det. Eftersom Hedrin® Once är vattenavvisande måste håret täckas helt med schampo innan det blir blött. Om håret blöts innan schamponering blir Hedrin® Once svårt att tvätta ur. Observera att Hedrin® Once innehåller antiskummedel. Schampot kommer därför att löddra dåligt. Massera noga in schampot i håret och skölj därefter med vatten. Använd balsam om det behövs. Om håret fortfarande känns fett mås

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar