Hedrin Once

Lusmedel 250 ml

329:-

Dokumenterad effekt (100 %) på att Hedrin Once dödar lus och ägg på bara 15 minuter med endast en behandling. Enda produkten på marknaden som är allergitestad och allergicertifierad.

EAN: 05011309821116

Kategorier:

Huvudlöss

Dimetikon 4% (viktprocent). Dimetikon är inte ett kemiskt gift. Cyklometikon 5 är ett hjälpmedel, som dunstar efter applicering och lämnar kvar dimetikon som dödar lössen.

Instruktion: Täck axlarna med en handduk. Skaka flaskan väl före användning. Fördela Hedrin® Once i TORRT hår. Se till att håret blir helt indränkt så att både hår och hårbotten täcks helt av Hedrin® Once. Massera in Hedrin® Once i håret med fingrarna så att det fördelas jämnt från rot till topp. Använd inte kam eller borste för att fördela Hedrin® Once i håret eller medan du har produkten i håret. Låt Hedrin® Once sitta kvar i håret i 15 minuter. Använd inte hårfön. Täck inte håret (med t.ex. handduk eller badmössa). När Hedrin® Once ska sköljas ur, ta SCHAMPO DIREKT I HÅRET innan du blöter det. Eftersom Hedrin® Once är vattenavvisande måste håret täckas helt med schampo innan det blir blött. Om håret blöts innan schamponering blir Hedrin® Once svårt att tvätta ur. Observera att Hedrin® Once innehåller antiskummedel. Schampot kommer därför att löddra dåligt. Massera noga in schampot i håret och skölj därefter med vatten. Använd balsam om det behövs. Om håret fortfarande känns fett mås

Upptäck flera produkter inom

Huvudlöss