Hårvård och styling för män

Beroende på vad du har för hårkvalitet och frisyr finns det olika sätt att ta hand om håret på. Vissa tycker det räcker med schampo och balsam och andra kompletterar sin hårrutin med exempelvis hårvax, serum och stylingkräm. Det är bra att välja produkter efter hårtyp och att anpassa din hårvård. Vi har ett brett sortiment av stylingprodukter speciellt anpassade för män. Här hittar du ett varierat utbud av populära produkter från varumärken som bland annat Björn Axén, Raw Naturals och Lernberger Stafsing.

Läs mer

Hitta ett bra hårvax

Hårvax är en bra produkt för styling av både kort och långt hår. Hur du definierar ett bra vax är individuellt, men ofta vill man att det ska vara lätt att jobba med och att det inte ska lämna synliga spår i håret. Vax finns i flera olika styrkor beroende på hur mycket stadga och textur du vill att det ska ge. Vissa produkter fokuserar mer på glans och vissa ger en mer matt finish. Om du har känslig hårbotten, se till att välja en vårdande produkt. Vi har ett varierat sortiment av olika hårvax för att du ska kunna hitta något som passar just dig.

Hårvård för män med långt hår

Det viktigaste för dig med långt här är att välja anpassade produkter. Välj ett schampo och balsam som passar dina behov och hitta rätt stylingprodukter. För längre hår är balsam extra viktigt, då det gör det mindre frissigt samtidigt som det blir lättare att borsta eller kamma igenom. Se dock till att alla stylingprodukter du använder tvättas ut ordentligt, då de annars kan ligga kvar och slita på håret. Har du torrt hår? Testa att använda en vårdande inpackning som tillför extra fukt. Utöver håret på huvudet är det även viktigt att ta hand om sitt skägg. Här kan du se hela vårt sortiment för skäggvård.

Filtrera produkter

Visar 33 produkter

Filtrera

Visar 30 av 33