20%

Hårkontroll Man

Kosttillskott. 60 st.

231:20

Kampanj

Gäller till 23 mars

Ord. webbpris 289:-

Ord. butikspris 359:-

Fler produkter från HårkontrollFler produkter inom kampanjenFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek

Kosttillskott med det kliniskt dokumenterade keratinextraktet Cynatine® HNS kombinerat med utvalda näringsämnen för hårets styrka och normala tillväxt. Ökar hårets slitstyrka, gynnar hårtillväxt och ökar mängden hår i den aktiva (anagena) fasen.

Jämförspris 5:98/ST

EAN: 07393471190015

Keratin (Cynatine® HNS), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, E468), zinkoxid, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B5 (kalcium-D-pantotenat), kopparsulfat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin B6 (pyridoxinhydro- klorid), D-biotin, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropyl- metylcellulosa, gummi arabicum, talk, glycerin, fämne: klorofyll-kopparkomplex). Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för små barn. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Två tabletter per dag i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Upptäck flera produkter inom

Kosttillskott för hår, hud och naglar