Gripen

ANTIBACTERIAL BRUSH CLEANSER 200 ml

Mer från Gripen

41:-  Butikspris 50:-

0:21/ML

Slut hos leverantör. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En effektiv rengöring som skonsamt och effektivt rengör makeupborstar och svampar från smuts, bakterier och makeup. Ger ett mjukt och krämigt lödder som är lätt att jobba in och lätt att skölja ur. Vårdar dina borstar och svampar, gör dem mjuka och följsamma. Lämnar en ren och fräsch känsla med en mild frisk doft av Apple Candy.

Läs mer

Instruktioner

Fukta borsten eller svampen i ljummet vatten, häll en klick Brush Cleanser i handflatan och arbeta upp ett mjukt lödder med hjälp av borsten eller svampen utan att gnugga för hårt. Skölj noga i ljummet vatten. Torka av borsten eller svampen med papper och låt torka liggandes gärna på lite papper. Rekommendationen är att rengöra borstar och svampar 1 gång i veckan.

Läs mer

Innehåll

5-15% Anjontensider, <5% Amofära tensider, <5% Nonjontensider, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfym.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer