Gevita Vitamin D3 50 ug

Tuggtablett, 90 st

20%

69:60

Kampanj

Gäller t.o.m. 22 februari

Ord. webbpris 87:-

Ord. butikspris 99:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från GevitaFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Denna produkt innehåller en dos D-vitamin som är högre än rekommenderat dagligt intag (RDI). RDI för D-vitamin är i normalfallet 10 mikrogram. Vissa riskgrupper kan behöva 20 mikrogram. Högre doser bör intas först efter läkarrekommendation. För mer information se www.livsmedelsverket.se

Gevita Vitamin D 50 µg är en tuggtablett med god svartvinbärsmak. Med denna produkt kan du vara säker på att du får i dig tillräckligt med vitamin D.

Jämförpris 1:11/ST

EAN: 05702071389873

Ingredienser: Sötningsmedel (isomalt, xylitol), arom, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), syra (äppelsyra), vitamin D (kolekalciferol).

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn från 12 år 1 tablett. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil.