Gevita Ro & Balans

Bidrar till avkoppling. 60 tabletter

20%

253:60

Kampanj

Gäller t.o.m. 23 november

Ord. webbpris 317:-

Ord. butikspris 339:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från GevitaFler produkter inom kampanjen
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Gevita Ro & balans är ett kosttillskott som är tillverkad för att bidra till en positiv sinnestämmning och avkoppling. Produkten innehåller saffran som bidrar till en känslomässig balans och positiv sinnestämning, citronmeliss som bidrar till avkoppling och pantotensyra som bidrar till normal mental prestationsförmåga. Dessutom är tablettformen unik med sin mandelform, tablettformen kallas för ”The perfect tablet” och underlättar sväljande.

Jämförpris 5:65/ST

EAN: 05702071388791

Ingredienser: citronmelissextrakt (Melissa officinalis L.), fyllnadsmedel (dicalciumfosfat, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), maltodextrin, kamomillextrakt (Matricaria chamomilla L.), saffranextrakt (Crocus sativus L.), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxypropylmetylcellulosa, talk, modifierad stärkelse, hydroxypropylcellulosa, karnaubavax), kalcium -D-pantotenat, medellånga triglycerider (från kokosnötolja)

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett för vuxna över 18 år. Använd inte produkten om du är gravid eller ammar. Produkten kan orsaka dåsighet. Om du äter blodförtunnande medel, samråd med din läkare. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar