Gevita Magnesium

Tablett, 100 st

77:-

Ord. butikspris 99:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från GevitaAktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Gevita Magnesium är en tablett som innehåller 250 mg magnesium. Magnesium är en viktig mineral för kroppen och bidrar till normal muskelfunktion. Tabletten har en unik mandelform vilket underlättar sväljandet av tabletten, tablettformen kallas för ”The perfect tablet”. Gevita Magnesium innehåller Magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och bidrar till nervsystemets normala funktion.

Jämförpris 0:99/ST

EAN: 05702071389941

<p>Ingredienser: Magnesium (magnesiumhydroxid), maltodextrin, majsst&auml;rkelse, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa, talk, modifierad st&auml;rkelse, hydroxipropylcellulosa, karnaubavax), fyllnadsmedel (tv&auml;rbunden natriumkarboximetylcellulosa), fuktighetsbevarande medel (glycerol), medell&aring;nga triglycerider (fr&aring;n kokosn&ouml;t).</p><p>&nbsp;</p><p>N&auml;ringsinneh&aring;ll per 1 tablett (DRI%): Magnesium 250 mg (67)</p>

1 tablett dagligen. Rekommenderad dos ska ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för små barn.