GeloRevoice

Halstabletter 20st

Mer från GeloRevoice

75:-  Butikspris 99:50

3:75/ST

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Sugtablett med hyaluronsyra som lindrar torra och irriterade slemhinnor i halsen. Lindrar vid t.ex. klåda, svårighet att svälja, rethosta/torrhosta och heshet.

Ytterligare info

Lindring och skydd för mun- och svalgslemhinnan.Produktfakta: Sugtablett mot torra slemhinnor i halsen. Innehåller hyaluronsyra.Vid besvär som: Torrhet och irritation i halsen, Heshet, Rethosta/torrhosta, Klåda i halsen, Svårighet att svälja och halssmärtor.Produktegenskaper:När GeloRevoice löses upp i munnen bildas en fuktigvande skyddsfilm/hinna innehållande hyaluronsyra. Skyddsfilmen fäster väl till slemhinnorna och belägger de irriterade områdena i mun och svalg under lång tid. Mineraler och en lätt bruseffekt stimulerar ett ökat salivflöde. Skyddsfilmen ger symtomlindring och hjälper till att läka det utsatta området - det irriterade området är skyddat och får tid att återbildas. Mun och svalgslemhinnan kan irriteras av flera olika orsaker, bland annat: Överansträngning av rösten, Pollenallergi (hösnuva), Nedsatt andning genomnäsan (t ex på grund av förkylning), Torr luft på grund av uppvärmnings- eller luftkonditioneringssystem och Rökning.

Läs mer

Instruktioner

Sug långsamt på GeloRevoice tills den har lösts upp sig fullständigt, så att allt hydrogelkomplex hinner bildas och kan fördela sig i mun och svalg.

Läs mer

Innehåll

Hyaluronsyra (Natriumhyaluronat). Främjar sårläkning, binder fukt, mycket bra vidhäftningsförmåga till slemhinnor. Xantan och Karbomer används som förtjockningsmedel. Salivökande ingredienser är Citronsyra, Natriumhydrogenkarbonat och Kaliummonohydrogenfosfat.Följande ingredienser ingår som hjälpämne: Mannitol, Xylitol, Makrogol, Aspartam, Aromer (Körsbär, mentol) Zinkstearat och Kiseloxid.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer