GLYC Boost

Multitillskott för muskler och leder. 120 st

369:-

Ord. butikspris 499:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Glyc Boost är ett kosttillskott för dig som vill behålla rörliga och en aktiv vardag som kan innehålla motion och träning. Glyc Boost innehåller grönläppad mussla, nypon och gurkmeja tillsammans med vitamin C och zink.

 

Grönläppad mussla har ett naturligt innehåll av glykosaminoglykaner (GAG) och Omega-3 fettsyror (EPA, ETA och DHA). Nypon är naturligt rik på vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning, broskets och benstommens normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning. Zink bidrar till att bibehålla normal benstomme.

 

Glyc Boost innehåller gurkmeja och är förstärkt med svartpeppar för optimerat upptag.

 

Bibehåll rörliga, hälsosamma leder och en aktiv vardag. Grönläppad mussla, nypon och gurkmeja.

Jämförspris 3:69/ST

EAN: 7394067100722

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Kategorier:

Kosttillskott

Nyponextrakt/hybenekstrakt (Rosea canina), pulver av grönlöppad mussla/ grønlæbede muslinger (blötdjur/bløddyr), gurkmeja- extrakt/gurkemejeekstrakt (Curcuma longa), fyllnadsmedel/fyldstoffer (isomalt, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalt av fettsyror/af fedtsyrer, karboximetylcellulosa, talk/talkum, stearinsyra/ stearinsyrer), vitamin C (askorbinsyra), zink (zinksulfat), svartpepparextrakt/sort peber (piper nigrum), klumpförebyggande medel/antiklupningsmiddel (kiseldioxid/siliciumdioxid), ytbehandlingsmedel/overfladebehandlingsmiddel (etylcelllulosa).

2 tabletter dagligen. Första 2-6 veckorna kan man öka intaget till 4 tabletter per dag. Svälj hel, dela eller krossa tabletten. GLYC® passar för långvarig användning. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Upptäck flera produkter inom

Kosttillskott