Flux

Tandkräm Coolmint 75ML

Mer från Flux

19:-  Butikspris 27:-

0:25/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En milt slipande, skonsam, lågskummande tandkräm som motverkar karies och tanderosioner samt skyddar mot ilningar. Innehåller fluor som stärker och skyddar tänderna mot karies. Fri från natriumlaurylsulfat, allergener och SLS. Med uppfriskande smak av cool mint. För vuxna.

Ytterligare info

Flux Tandkräm är en fluortandkräm mot karies, 1450 ppm F. Motverkar också nedslitningar av tandemaljen. Produkten är helt fri från SLS (Natrium Lauryl Sulfate) och är därför skonsam mot till exempel torra slemhinnor. Den bär Tandläkarförbundets rekommendationssymbol och är utvecklad i nära samarbete med svenska tandläkare. Tandkrämen har en fräsch smak av Coolmint. Den har en ren och fräsch design så att den ska passa in i våra badrum.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Trisodium Phosphate

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer