Flux Lemon Mint

Munskölj. 500 ml

64:90

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från FluxAktuella erbjudanden

Flux Lemon Mint är en fluorskölj med en mild smak av mint som ger starka tänder och förebygger karies. FLUX är en fluorskölj som innehåller 0,2 % natriumfluorid. Fluor stärker tänderna och har effekt mot karies. Fluoret i FLUX fluorskölj verkar kariesförebyggande på två sätt: 1. Stärker tandemaljen och blottlagda rotytor så att karies inte uppstår 2. Bromsar upp befintliga kariesangrepp (de utvecklas långsammare eller kan stanna upp helt) FLUX fluorskölj ska användas som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm. FLUX har en fräsch smak av citron/mint och har en praktisk doseringspump. För att få 10 ml trycker man försiktigt på flaskan en gång, så fylls locket med rätt mängd. Innehåller 0,2 % NaF (fluor). Flux är utvecklad i nära samarbete med svenska tandläkare och bär Tandläkarförbundets rekommendationssymbol. Utan alkohol och färgämen.

Jämförpris 0:13/ML

EAN: 05714372005796

Aqua, Glycerin, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Fluoride, Potassium Sorbate, Citric Acid, Aroma, Sodium Saccharin

Skölj i munnen 1-2 gånger per dag, under ca 1 minut. Spotta sedan ut vätskan. För bästa effekt, vänta gärna 1-2 timmar att äta/dricka efter fluxningen.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar