Flux Fresh

Fluorskölj, 500 ml

119:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från FluxAktuella erbjudanden

En effektiv fluorsköljvätska med praktisk doseringspump som ger starka tänder och frisk andedräkt. Regelbunden användning förebygger även karies. Med frisk smak av mint. Skölj 1–2 gånger/dag med 10 ml. Sila i munnen under 1 minut, spotta. Ät/drick ej två timmar efter sköljning.

Flux Fresh är en munskölj som ger god andedräkt och starka tänder. Det är kombinationen av zinklactat och en låg dos klorhexidin som tar bort den dåliga andedräkten. Dessutom får du ett bra kariesskydd och starka tänder med Flux Fresh i och med att den innehåller 0,2% NaF. Produkten är framtagen i nära samarbete med svenska tandläkare. Flux Fresh har en fräsch smak av Fresh Mint. Flux Fresh är utan färgämne, alkohol och parabener. Flaskan har en praktisk doseringspump som ger en perfekt dosering varje gång.

Jämförpris 0:24/ML

EAN: 05708657219862

Vatten, Glycerin, Xylitol (Sötningsmedel), PEG-40 Hydrogenated Castor oil (Emulgeringsmedel), Zinklaktat (Aktiv), Natriumfluorid (Aktiv), Chlorhexidin Digluconat (Aktiv), Acesulfame Potassium (Sötningsmedel), Aromer, Mjölksyra (pH-justering)

För bästa effekt bör man skölja med 10 ml 1-2 gånger om dagen, som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm. För vuxna och barn över 12 år.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar