Flux Fresh fluorskölj

Med praktisk doseringspump. 500 ml

Mer från Flux

59:-  Butikspris 105:-

0:12/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En effektiv fluorsköljvätska med praktisk doseringspump som ger starka tänder och frisk andedräkt. Regelbunden användning förebygger även karies. Med frisk smak av mint. Skölj 1–2 gånger/dag med 10 ml. Sila i munnen under 1 minut, spotta. Ät/drick ej två timmar efter sköljning.

Ytterligare info

Flux Fresh är en munskölj som ger god andedräkt och starka tänder. Det är kombinationen av zinklactat och en låg dos klorhexidin som tar bort den dåliga andedräkten. Dessutom får du ett bra kariesskydd och starka tänder med Flux Fresh i och med att den innehåller 0,2% NaF. Produkten är framtagen i nära samarbete med svenska tandläkare. Flux Fresh har en fräsch smak av Fresh Mint. Flux Fresh är utan färgämne, alkohol och parabener. Flaskan har en praktisk doseringspump som ger en perfekt dosering varje gång.

Läs mer

Instruktioner

För bästa effekt bör man skölja med 10 ml 1-2 gånger om dagen, som ett komplement till tandborstning med fluortandkräm. För vuxna och barn över 12 år.

Läs mer

Innehåll

Vatten, Glycerin, Xylitol (Sötningsmedel), PEG-40 Hydrogenated Castor oil (Emulgeringsmedel), Zinklaktat (Aktiv), Natriumfluorid (Aktiv), Chlorhexidin Digluconat (Aktiv), Acesulfame Potassium (Sötningsmedel), Aromer, Mjölksyra (pH-justering)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer