20%

Florealis Rosonia VagiCaps

Behandling av vaginala infektioner/ömhet. 10 st

167:20

Kampanj

Gäller t.o.m. 17 augusti

Ord. webbpris 209:-

Ord. butikspris 219:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Rosonia VagiCaps är en lokalbehandling med mjuka, snabblösliga kapslar vid vaginala obehag och milda infektioner. Det är en naturlig och hormonfri behandling som snabbt lindrar inflammation och irritation såsom klåda, sveda, dålig lukt och onormala flytningar. Liljonia består av ett unikt komplex (TIAB) som bildar en skyddande barriär mot mikrobiella angrepp i vaginan. Barriären förhindrar även spridning av infektion samt bevarar den naturliga fuktbalansen. Rosonia VagiCaps innehåller bland annat aloe vera och hyaluronsyra som ger snabb symtomlindring och skapar de bästa förutsättningar för självläkning av slemhinnan. Kapslarna kan också användas förebyggande i syfte att bygga upp en frisk slemhinna samt som tilläggsbehandling vid bakterie- svamp- och virusinfektioner i kombination med andra produkter och läkemedel. Kan användas under amning men försiktighet ska tas vid graviditet då det är kapslar för vaginal användning.

Jämförpris 21:90/ST

EAN: 05694230254293

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

TIAB (titandioxidmikrokristaller med kovalent bundna silverjoner), hyaluronsyra, aloe Vera. Inget systemiskt upptage.
En gång per dag i 1 vecka. För kvinnor över 18 år. Kan användas under amning, men försiktighet vid graviditet då det är kapslar för vaginal användning.