Ferti-Lily Befruktningshjälp

Hjälpmedel befruktning. 1 st

499:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Ferti-Lily är en mjuk och bekväm bägare i medicinsk silikon som kommer in i slidan efter samlag  för att samla spermierna och därigenom koncentrera mängden simsperma runt livmoderhalsen och optimera chanserna att bli gravid.

Jämförpris 499:-/ST

EAN: 08719326509907

Kategorier:

Efter det samlag där spermien finns i slidan, ta Ferti-Lily. Håll det så att droppen på "svansen" hänger ner. Ta sedan på varje sida av koppen och vrid det så att det ser ut som ett paraply. Ta sedan det långa fingret inuti paraplyet och innan du går så länge du kan in i slidan. När du har fått koppen på plats, ta tag i tråden som hänger ner och drar försiktigt tills koppen har vänt. Kraven är sedan på plats, och spermierna samlas runt livmoderhalsen. Feri-Lily ska bäras i min. 20 minuter till en timme. Under tiden kan du duscha, gå på toaletten eller göra andra saker. Eftersom slidan bara är 8-10 cm lång kan du sätta fingret långsamt tills du når utdragstråden om den inte redan är tillgänglig. Dra försiktigt och långsamt upp stammen horisontellt tills du kan känna basen av Ferti · Lily vid öppningen av vagina. Krama bägaren noggrant med de två lederna för att lossa tätningen och dra försiktigt ut den ur slidan. När du har tagit bort det, töm du bara toalettens innehåll. Tvätta Ferti-L

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar