Femarelle Unstoppable

Kosttillskott 56K

Mer från Femarelle

298:- 

298:-/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Produktinfo

Femarelle Unstoppable är ett kosttillskott framtaget för kvinnor som passerat klimakteriet.

Femarelle Unstoppable innehåller den patenterade beståndsdelen DT56 som utvinns genom fermentering av en specifik typ av sojaböna. Femarelle Unstoppable innehåller även vitamin D, som bidrar till bevarandet av normal benvävnad, vitamin B2 som bidrar till minskad trötthet och utmattning och biotin som bidrar till en normal ämnesomsättning och stödjer en normal funktion av nervsystemet. Innehåller även kalcium.

Ytterligare info

Femarelle Unstoppable är ett kosttillskott som riktar sig till kvinnor som passerat klimakteriet (vanligtvis i 60 års ålder) och vill leva ett aktivt liv med normala slemhinnor i underlivet och en normal benvävnad. Femarelle Unstoppable innehåller den väldokumenterade ingrediensen DT56A som framställs genom fermentering av en specifik sojaböna och bidrar till att reglera hormonbalansen. DT56A fungerar även som en ?dörröppnare? åt vitaminerna (vitamin B2, B7 och D3) och Kalcium som också ingår i produkten, och gör så att dessa tillgodogörs optimalt i den vävnad de skall verka. Tack vare innehållet av DT56A kan även mängden Kalcium hållas på en lägre nivå och därmed minskas risken för ett överskott Vanligtvis (3 av 4 kvinnor) märker kvinnan av effekten av Femarelle inom 1a månadens användning och det finns över 18 publicerade studier i ledande medicinska tidskrifter där man tittat på effekt och säkerhet.

Läs mer

Instruktioner

1 kapsel två gånger dagligen (morgon och kväll); kan tas med eller utan mat.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
Soja (DT56a) 644 mg, Kalcium (som karbonat) 160 mg, Vitamin B2 2 mg, Vitamin D3 20 ug, Biotin 200 ug.

Näringsvärde
Soja (DT56a): 644 mg*, Kalcium (som karbonat) 160 mg (20% av DRI**) , Vitamin B2 2 mg(130%**), Vitamin D3 20 ug (100%**), Biotin 200 ug*. *DRI går ej att fastställa **Dagligt referensintag

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer