Feliway Classic Spray

Feromonlösning för katter, 60ml

207:-

Ord. butikspris 319:-

Webbpris

Feliway Spray passar för katt som uppvisar stress, otrygghet och nervositet. Feromonösningen är en syntetisk kopia av kattens ansiktsferomon som den avger på föremål när den mår bra och för att markera sitt territorium. Ansiktsferomonerna förmedlar en känsla av lugn samt skapar välbefinnande och trygghet. Feliway Spray appliceras på föremål och ytor. Om nödvändigt kan Feliway Spray kompletteras med Feliway Doftavgivare för en mer långvarig effekt och för att minska kattens generella stressnivå.

  • Doftlös
  • Gör inte katten avtrubbad
  • Påverkar inte människor eller andra djurslag
  • Användbar i situationer så som olämpligt krafsande, urinmarkeringar, nytt hem eller spänningar mellan katter i hemmet. 

Jämförspris 3450:-/L

EAN: 03411112133697

Kategorier:

Katt
Djurvård

Skaka flaskan före användning. Håll flaskan upprätt och spraya området eller föremålet på ca 10 cm avstånd. Spray 2-8 pumpslag beroende på ytans storlek. Vänta i 15 minuter så att alkholen i lösningen hinner avdunsta innan katten introduceras till det sprayade området. Feliway Spray missfärgar generellt inte möbler och föremål, men det rekommenderas att du först testar på ett prov. 

Sök orsaken till kattens beteendeproblem och försök att i första hand förbättra miljön den vistas i. Tillsammans med förbättringar i kattens omgivning kan Feliway Spray optimera förutsättningarna för att lösa problemet. 

Upptäck flera produkter inom

Katt Djurvård