Havtornskapslar
  • Havtornskapslar
  • Havtornskapslar

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Eye Total

Havtornskapslar 60 kapsl

299:-

4:98:-/ST

Finns i lager
- +

Produktinfo

Eye Total® är ett kosttillskott speciellt utvecklat för dina ögon. Havtornsoljan i Eye Total® innehåller naturligt betakaroten som i kroppen kan omvandlas till Vitamin A.

Ytterligare info

Eye Total® är ett kosttillskott speciellt utvecklat för dina ögon. Havtornsoljan i Eye Total® innehåller naturligt betakaroten som i kroppen kan omvandlas till Vitamin A. Vitamin A bidrar till att bibehålla normal synförmåga och normala slemhinnor, vilket har stor betydelse för ögonens välbefinnande och funktion. Normala slemhinnor har en smörjande och fuktgivande funktion som skyddar ögonen. Förutom havtornsoljan i form av det patenterade extraktet SBA 24, innehåller Eye Total® även lutein och zeaxantin.

Läs mer

Instruktioner

Förvaring: Förvaras oåtkomligt för små barn. Förvaras i rumstemperatur. Undvik direkt solljus.

Innehåll

Ingredienser: Extrakt SBA 24/ olja från havtornsbär/tindvedbær (Hippophae rhamnoides L.), kapsel (modifierad stärkelse av majs/ modifisert stivelse av mais, glycerol/glyserol, geleringsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel ( dinatriumfosfat)), förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (kiseldioxid/silisiumdioksid), lutein och zeaxantin i tistelolja, d-alfatokoferol, betakaroten i solrosolja/solsikkeolje, antioxidationsmedel/antioksidant (rosmarinextrakt).

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori