Eucerin

UltraSENSITIVE S Care Dry Skin 50 ml

Mer från Eucerin

142:-  Butikspris 189:-

2:84/ML

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ultra Sensetive S Care Dry Skin från Eucerin är en återfuktande anskiktsvård utvecklad för de med torr, hyperkänslig och reaktiv hud.

Ytterligare info

"Närande ansiktscreme speciellt utvecklad för de med torr, hyperkänslig och reaktiv hud. Cremen förbättrar hudens välmående omedelbart och över tid. Huden återfuktas optimalt och gör att den känns behaglig och stärkt. Cremen bidrar också till att reducera hudirritation. Med en minimalistisk formula reduceras risken för allergiska reaktioner och en luftfri pumpflaska förhindrar oxidation och mikrobiell tillväxt. Lämplig för torr och reaktiv hud. "

Läs mer

Instruktioner

Applicera dagligen på morgon och/eller kväll på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage genom att försiktigt massera in i huden

Läs mer

Innehåll

Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Cetyl Palmitate, Methyl Palmitate, Olus Oil, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Sodium Polyacrylate, Arginine HCL, 4-t-Butylcyclohexanol (Trans-Isomer), Caprylyl Glycol

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer