Eucerin Sun

Sun Spray Transparent SPF 30 200 ml

Mer från Eucerin

129:-  Butikspris 189:-

Erbjudandet gäller till 22 september

0:65/ML

Slut hos distributör, leveranstid okänd

Se alla Webbpriser

Produktinfo

En transparent, vattenresistent solspray med solskyddsfaktor 30 – för hela kroppen. Den går snabbt in i huden utan att kladda och lämnar inga vita rester. Passar alla hudtyper. Lätt parfymerad och fri från konserveringsmedel och emulgeringsmedel.

Ytterligare info

Solskydd för känslig hud. Högt UVA/UVB-skydd (SPF 30). Biologiskt cellskydd med antioxidanten Licochalcone A. Vattenresistent. God hudvänlighet på känslig hud, även lämplig för aknebenägen hud.

Läs mer

Instruktioner

Skaka väl före användning. Spraya inte direkt på ansiktet och undvik inandning. Applicera generöst före solexponering (30 ml/helkroppsapplicering för en genomsnittlig vuxen) och återapplicera ofta, särskilt efter bad, svettning eller handdukstorkning för att behålla ett effektivt skydd. För liten mängd reducerar skyddsnivån betydligt.Vistas inte för länge i solen, även vid användning av solskyddsprodukter. Överexponering för solen utgör en allvarlig hälsorisk. Skydda spädbarn och små barn från direkt solljus. Låt produkten absorberas helt och undvik direktkontakt med textilier och hårda ytor för att förhindra missfärgning.

Läs mer

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori