Eskimo-3 Pure

Omega-3 120 kaps

Mer från Eskimo-3

119:-  Butikspris 189:-

0:99/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla Favoriter i fokus

Produktinfo

Ren, omodifierad fiskolja i kapselform. Innehåller hela den feta fiskens ursprungliga mångfald av fettsyror bevarade i sin naturliga form.

Ytterligare info

Kosttillskottet Eskimo-3 Pure är naturligt rik på omega-3 fettsyror. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA. Fiskoljan i Eskimo-3 Pure är certifierad av Friends of the Sea för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Läs mer

Instruktioner

Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA, vilket motsvarar 1 kapsel/ 1 gram. Förvaring: Förvaras utom räckhåll för små barn. Bör förvaras i skydd för ljus i kartongen. Rekommenderat dagligt intag: 1-3 kapslar dagligen i samband med måltid. Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
FISKOLJA, gelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidationsmedel: PUFANOX [SOJALECITIN, E-vitaminkomplex (alfa-tokoferol och tokoferolrika extrakt), extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat], limearom.

Näringsvärde
Innehåll per Dagligt referensintag 1 kapsel / 3 kapslar:
Fiskolja 1000 mg / 3000 mg
Omega-3-fettsyror 350 mg / 1050 mg
varav EPA 160 mg / 480 mg
varav DHA 100 mg / 300 mg

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer