Ageless Oxygen Mask
20% Rabatt

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Emma S.

Ageless Oxygen Mask 75ML

263:20:-  329:-

4386:67:-/L

Finns i lager
- +

Se alla 20% på Emma S Ageless

Erbjudandet gäller till 14 mars

Produktinfo

En återfuktande och energigivande anti age-mask som stimulerar hudens cellförnyelse. Tillför syre och fukt till huden som får ett slätare och jämnare utseende.

Ytterligare info

Ageless oxygen mask är en energi- och fuktgivande ansiktsmask som innehåller flera verksamma ämnen som hjälper till att transportera syre till hudcellerna. Ansiktsmasken tillför fukt samt gör att huden får ett slätare och jämnare uttryck samtidigt som den ger en känsla av ökad elasticitet. En riktigt energibooster för din hy!

Läs mer

Instruktioner

Applicera ett tunt lager pa? väl rengjort ansikte och hals (undvik området kring ögonen) för att aktivera masken. Gelen omvandlas till ett skum och du kommer att känna en bubblande och kittlande känsla i huden. Låt masken verka i ca 10 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten. Kan anva?ndas 23 gånger i veckan eller när din hy behöver en extra boost.

Läs mer

Innehåll

Aqua, Perfluorohexane, Glycerin, PEG-12 Dimethicone, Perfluorodecalin, Sodium PCA, Perfluoropropane, Chondrus Crispus Powder, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerine, Lepidum Sativum Sprout Extract, Soy Isoflavones, Lecithin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Alcohol, Parfum, CI42090

Läs mer

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori