Ellen pH-Control

Vaginalt pH-test. 5 st

94:-

Ord. butikspris 109:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från ellenAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Ett självtest för hemmabruk för att enkelt testa det vaginala pH-värdet, exempelvis efter en antibiotikabehandling i underlivet. Ett underliv ska lukta underliv, men det ska aldrig lukta illa. Ett obalanserat pH-värde kan vara en bidragande faktor till underlivsbesvär. Många kvinnor är osäkra på sin underlivsdoft och överdriven underlivshygien medför att många tvättar bort de naturliga och skyddande mjölksyrabakterierna, vilket kan störa pH-värdet. ellen® pH-kontroll är ett enkelt och smidigt sätt att lära känna sitt underliv med svar inom 10 sekunder. Innehåller 5 tester med en bruksanvisning.

Jämförpris 21:80/ST

EAN: 07350002729502

pH testet är en engångsprodukt och är färdig för direkt användning. pH testet innehåller ett plasthölje där en reagens är fäst. Inuti plasthöljet finns en torr kemisk reagensremsa för att mäta pH värdet av vaginalvätskan, endast det nuvarande pH värdet blir synligt på änden av applikatorn. Test remsa: PET (Polyethylene terephthalate), Reagens remsa: pH specifik reagens, filtreringspapper, Plast hölje: ABS (Acrylonitrile-Butadiene-Styrene-Copolymere).

Sätt den runda delen på testremsan mellan tummen och pekfingret. För in testremsan och håll den på plats i 10 sekunder.