Elexir Pharma B-vitamin Komplex

Kosttillskott. 100 st

179:-

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Elexir B-vitamin Komplex är ett kosttillskott som innehåller alla B-vitaminer du behöver. 1 kapsel täcker dagsbehovet.

Vitamin B6 och B12 bidrar till normal energiomsättning och till nervsystemets normala funktion.

Vitamin B7 bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.

Vegetabiliska kapslar.

Elexir B-vitaminkomplex innehåller alla B-vitaminer du behöver och 1 kapsel täcker dagsbehovet. B-vitaminer ingår i kroppens energiomsättning. B5, B6 och B12 bidrar till minskad trötthet, B7 bidrar till normal kvalitet av hår och naglar. B-komplex ger dig samtliga viktiga B-vitaminer som bland annat har stor betydelse för energiomsättningen i kroppen. Flera B-vitaminer är dessutom viktiga för hår, hud, naglar och bindväv och många andra bidrar till minskad trötthet. Stress och fysisk aktivitet ger en ökad förbrukning av B-vitaminer och därmed ett ökat behov. Den som äter en ensidig kost kan också må bra av att äta extra B-vitaminer för att säkerställa sitt intag. Samtliga viktiga B-vitaminer Ingår i bland annat i energiomsättning Minskar trötthet, utmattning och stress Bra för hår, hud och naglar.

Jämförspris 1:79/ST

EAN: 07350023031066

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, krosskarmellos, magnesiumsterat), Kolin, niacin (B3-vitamin), pantotensyra (B5), inositol, vitamin B6, riboflavin (B2), PABA, tiamin (B1), metylkobalamin (B12), folsyra, biotin, ytbehandlingsmedel, hydroxipropylmetylcellulosa.

Vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa.

Näringsvärde
Näringsinnehåll per dagsdos 1 kapsel % av DRI*:
Tiamin 5 mg 227 %
Riboflavin 2,5 mg 357 %
Niacin 50 mg 312 %
Vitamin B6 5 mg 357 %
Folsyra 300 µg 150 %
Vitamin B12 15 µg 600 %
Biotin 50 µg 100 %
PABA 25 mg *
Pantotensyra 12 mg 200 %
Kolin 20 mg *
Inositol 10 mg *
*Dagligt referensintag (DRI)

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Elexir B-vitamin komplex kan användas regelbundet. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Upptäck flera produkter inom

B-vitamin Kosttillskott Vitaminer och mineraler