C-vitamin Komplex

Kosttillskott C vitamin 120 tabl

Mer från Elexir Pharma

127:20  159:-

Erbjudandet gäller till 05 november

1:33/ST

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Finns i lager
- +

Se alla 20% kosttillskott 9/10-5/11 2019 NTK

Produktinfo

Elexir C-vitamin Komplex är ett kosttillskott med 500 mg vitamin C kompletterat med bioflavonoider.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

Ytterligare info

Elexir C-vitaminkomplex 500mg innehåller vitamin C kompletterat med bioflavonoider. Vitamin C verkar som antioxidant och skyddar cellerna från nedbrytning och bidrar till att immunsystemet fungerar normalt. Bidrar till ett normalt fungerande immunsystem Stödjer immunsystemet under och efter ansträngande träning Bidrar till att skydda cellerna från skador orsakade av oxidativ stress Ökar kroppens upptag av järn Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till normalbildning av kollagen, samt benstommens, broskets och tändernas normala funktion Elexir C-vitaminkomplex 500mg 120tabletter är fri från konserveringsmedel och artificiella färg- och smakämnen.

Läs mer

Instruktioner

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser
L-askorbinsyra, (85%), kalcium-L-askorbat (15%), nyponpulver (från rosa canina L. bär),quercetin och rutin från bovete (Fagopyrum esculentum), acerolaextrakt (frukt av Malpighia punicifolia L.), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Näringsvärde
Näringsinnehåll per dagsdos 1 tablett (%DRI*) / 2 tabletter (%DRI*):
C-vitamin 500 mg (625 %) 1000 mg (1250 %)
Bioflavonoider från quercetin, rutin, acerola 125 mg (ej fastställt) 250 mg (ej fastställt)
Nyponpulver 75 mg (ej fastställt) 150 mg (ej fastställt)
*Dagligt referensintag (DRI)

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer