Elexir Pharma C-vitamin Komplex

Kosttillskott. 120 tabletter

119:-

Ord. butikspris 159:-

Webbpris

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Elexir C-vitamin Komplex är ett kosttillskott med 500 mg vitamin C kompletterat med bioflavonoider.

Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress samt bidrar till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C bidrar till ett normalt fungerande immunsystem.

Elexir C-vitaminkomplex 500mg innehåller vitamin C kompletterat med bioflavonoider. Vitamin C verkar som antioxidant och skyddar cellerna från nedbrytning och bidrar till att immunsystemet fungerar normalt. Bidrar till ett normalt fungerande immunsystem Stödjer immunsystemet under och efter ansträngande träning Bidrar till att skydda cellerna från skador orsakade av oxidativ stress Ökar kroppens upptag av järn Bidrar till att minska trötthet och utmattning Bidrar till normalbildning av kollagen, samt benstommens, broskets och tändernas normala funktion Elexir C-vitaminkomplex 500mg 120tabletter är fri från konserveringsmedel och artificiella färg- och smakämnen.

Jämförspris 0:99/ST

EAN: 07350023031042

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Ingredienser
L-askorbinsyra, (85%), kalcium-L-askorbat (15%), nyponpulver (från rosa canina L. bär),quercetin och rutin från bovete (Fagopyrum esculentum), acerolaextrakt (frukt av Malpighia punicifolia L.), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol).

Näringsvärde
Näringsinnehåll per dagsdos 1 tablett (%DRI*) / 2 tabletter (%DRI*):
C-vitamin 500 mg (625 %) 1000 mg (1250 %)
Bioflavonoider från quercetin, rutin, acerola 125 mg (ej fastställt) 250 mg (ej fastställt)
Nyponpulver 75 mg (ej fastställt) 150 mg (ej fastställt)
*Dagligt referensintag (DRI)

Rekommenderat dagligt intag för vuxna: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.

Upptäck flera produkter inom

C-vitamin Kosttillskott Vitaminer och mineraler