15%

Dynamic Code Nutrition

Test med självprovtagning, 1 st

Kampanjpris

Online:675,75 krGäller t.o.m. 28 maj
Ord. pris online: 795 kr
Pris i apotek: 995 kr
Utgått ur sortimentet. Varan kan fortfarande finnas i lager hos något av våra fysiska Kronans Apotek.

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Med Dynamic Codes självprovtagningskit Nutrition undersöks 11 genetiska markörer och utefter ditt resultat får du rekommendationer för kost och livsstil samt möjlighet till rådgivning för träning, kost och mental hälsa. Få reda på frågor så som hur din kropp reagerar på stress och kolhydrater? Och hur mår du egentligen av koffein? En bra kost är en viktig del av att leva ett hälsosamt liv – vi blir känslomässigt mer stabila, mer fysiskt aktiva och friskare. Olika genvariationer kan medföra att samma näringsämne i maten får olika effekter hos olika individer. Dynamic Codes självprovtagningskit är baserat på de senaste forskningsrönen och ger dig ett personligt svar med information om de genetiska förutsättningar som kan interagera med din kost.


Kategorierna som undersöks är: fetter, kolhydrater, antioxidanter, koffein samt stress och sömn. Självprovtagningskitet är framtaget enligt Dynamic Codes riktlinjer för kvalitet och bygger på en solid teknisk grund av välbeprövad PCR-metodik samt på minst två av varandra oberoende vetenskapliga studier som stödjer kopplingen mellan utfallet av markörerna och den genetiska analysen. Dynamic Codes självprovtagningskit för Nutrition är en medicinteknisk produkt för in vitro diagnostik. Rekommenderas från 16 år.

Jämförpris 995 kr/ST

EAN: 07350038491497

Upptäck flera produkter inom

Populärt just nu

Våra egna vardagshjältar