Dynamic Code Nutrition

Test med självprovtagning, 1 st

995:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Dynamic CodeAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Med Dynamic Codes självprovtagningskit Nutrition undersöks 11 genetiska markörer och utefter ditt resultat får du rekommendationer för kost och livsstil samt möjlighet till rådgivning för träning, kost och mental hälsa. Få reda på frågor så som hur din kropp reagerar på stress och kolhydrater? Och hur mår du egentligen av koffein?En bra kost är en viktig del av att leva ett hälsosamt liv – vi blir känslomässigt mer stabila, mer fysiskt aktiva och friskare. Olika genvariationer kan medföra att samma näringsämne i maten får olika effekter hos olika individer. Dynamic Codes självprovtagningskit är baserat på de senaste forskningsrönen och ger dig ett personligt svar med information om de genetiska förutsättningar som kan interagera med din kost. Kategorierna som undersöks är: fetter, kolhydrater, antioxidanter, koffein samt stress och sömn.Självprovtagningskitet är framtaget enligt Dynamic Codes riktlinjer för kvalitet och bygger på en solid teknisk grund av välbeprövad PCR-metodik samt p

Jämförpris 995:-/ST

EAN: 07350038491497

Med Dynamic Codes självprovtagningskit tar du enkelt ett prov hemma och skickar in på laboratorieanalys. Du samlar själv in provmaterialet genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden. Sedan skickar du tillbaka provmaterialet i returkartongen som du får med i provtagningskitet. Provet analyseras i vårt kvalitetssäkrade laboratorium och du får ditt utförliga resultat på Dynamic Codes hemsida. Om du önskar finns möjlighet till rådgivning med vår specialist online.

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar