Dynamic Code Glutenintolerans Anlag

Självtest. 1 st

495:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fler produkter från Dynamic CodeFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Cirka 60 % av befolkningen kan inte utveckla glutenintolernas (celiaki). Dynamic Codes test Anlag för glutenintolerans (celiaki) visar om du har genetiska anlag för att utveckla celiaki eller inte. För att ta detta test behöver du inte vara glutenbelastad, det vill säga du behöver inte ha ätit kost innehållande gluten. Testet har ingen åldersgräns. 1. Du tar provet själv. 2. Du tar provet genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden. 3. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. 4. Du får ett utförligt svar på vår webb. Vid behov hjälper vi dig vidare till vårdgivning. Det här är en IVD-produkt.

Jämförspris 495:-/ST

EAN: 07350038491329

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Du tar provet genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. När du har fått ditt resultat kan du vid behov, via en länk, klicka dig vidare till en digital vårdgivare för rådgivning och/eller behandling. För att ta detta test behöver du inte vara glutenbelastad, det vill säga du behöver inte ha ätit kost innehållande gluten.

Upptäck flera produkter inom

AllergiAllergitestMageSjälvtester
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar