Dynamic Code DNA-test Halsfluss

Självtest för halsfluss. 1 st

249:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fler produkter från Dynamic CodeFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Dynamic Codes test för halsfluss baseras på modern DNA-teknik som med hög säkerhet fastställer om du bär på bakterien Strep A. Halsfluss orsakas ofta av bakterier och vanligast är bakteriearten Streptokocker grupp A.  Symptomen på bakterieorsakad halsfluss är kraftigt ont i halsen, feber, svullna lymfkörtlar samt röda, svullna och belagda halsmandlar. Om du har hosta, heshet och snuva är det sannolikt en virusinfektion som är orsaken och då ska inte testet för halsfluss användas. 1. Du tar provet själv. 2. Du tar provet genom att vidröra halsmandlarna med provtagningspinnens mjuka del. 3. Allt du behöver för att ta provet och skicka tillbaka det finns i förpackningen. 4. Du får ett utförligt svar på vår webb. Vid behov hjälper vi dig vidare till vårdgivning. Det här är en IVD-produkt. Detta test är ackrediterat av Swedac enligt standarden ISO 17025.

Jämförspris 249:-/ST

EAN: 07350038490889

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Du tar provet genom att vidröra halsmandlarna med provtagningspinnens mjuka del. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. När du har fått ditt resultat kan du vid behov, via en länk, klicka dig vidare till en digital vårdgivare för rådgivning och/eller behandling. Om du har hosta, heshet och snuva är det sannolikt en virusinfektion som är orsaken och då ska inte testet för halsfluss användas.

Upptäck flera produkter inom

Ont i halsenSjälvtester
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar