Dynamic Code Covid-19

PCR-test Covid-19, 1 st

495:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fri frakt

Testresultatet kan inte användas som reseintyg.

Med Dynamic Codes självprovtagningskit för covid-19 tar du enkelt ett prov hemma som sedan skickas in för laboratorieanalys. Analysmetoden är densamma som används inom vården, s.k. PCR-analys och Dynamic Code har idag genomfört över 1 miljon covid-analyser i Sverige. Analysen kan med hög säkerhet upptäcka om du är smittad av coronaviruset SARS-CoV-2 vid provtagningstillfället, och därmed om du har covid-19.  *CE-märkt medicinteknisk produkt med kvalitetssäkrad provtagningsmetod och labbanalys. Lika säker som i vården. *Dynamic Code har avtal med Folkhälsomyndigheten gällande PCR-analys för covid-19 och har idag genomfört över 1 miljon analyser i Sverige.  *För att kunna bekräfta eller utesluta covid-19 krävs ett prov som analyseras i laboratorium.  *Hög tillförlitlighet, 99,1% sannolikhet att ett negativt provsvar faktiskt är negativt. - *Kräver inget kompletterande test.  *Snabb kontakt med digitala vårdgivaren Doktor24 när du har fått ditt resultat.  *Möjlighet att ladda ned intyg vid negativt provsvar. Observera att intyget inte ska användas som reseintyg. Du får svar inom 1-2 vardagar efter att provet ankommit till vårt laboratorium. Eftersom covid-19 lyder under smittskyddslagen, måste du ha ett svenkt personnummer för att kunna göra testet.

Jämförspris 495:-/ST

EAN: 7350038491435

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Ta provet om du har symptom på covid-19 eller misstänker att du är smittad. Symptomen för covid-19 liknar i de flesta fall symptomen för säsongsinfluensa och ger ofta olika grader av luftvägsinfektion. Med Dynamic Codes självprovtagningskit tar du enkelt ett prov hemma och skickar in för laboratorieanalys. Du samlar själv in provmaterialet genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen i bakre delen av halsen och i främre delen av näsan. Sedan skickar du tillbaka provmaterialet i returkartongen som du får med i provtagningskitet. Provet analyseras i vårt kvalitetssäkrade laboratorium och du får ditt resultat inom 1–2 vardagar på Dynamic Codes hemsida. Om provet visar att du har en pågående infektion av SARS-CoV-2 hjälper vi dig direkt vidare till ett digitalt läkarbesök hos Doktor24. Rekommenderas från 13 år. För barn 6–12 år bör provtagning utföras av vårdnadshavare eller sjukvårdspersonal. För barn 1–5 år bör provtagning utföras av sjukvårdspersonal.