Dynamic Code Covid-19 PCR-test

Test med självprovtagning, 1 st

495:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från Dynamic CodeAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Testresultatet kan inte användas som reseintyg.

Med Dynamic Codessjälvprovtagningskit för covid-19 tar du enkelt ett prov hemma som sedanskickas in på laboratorieanalys. När ditt prov analyseras upptäcker vi om duvid provtagningstillfället är smittad av coronaviruset SARS-CoV-2, och därmedom du har en pågående infektion av covid-19. Ta provet om du har symptom påcovid-19 eller misstänker att du är smittad. Symptomen för covid-19 liknar i deflesta fall symptomen för säsongsinfluensa och ger ofta olika grader avluftvägsinfektion. För att kunna bekräfta eller utesluta covid-19 krävs ettprov som analyseras i laboratorium. Om provet visar att du har en pågåendeinfektion av covid-19 hjälper vi dig direkt vidare till ett digitalt läkarbesökhos Doktor24. Dynamic Codes självprovtagningskit för covid-19 är enmedicinteknisk produkt för in vitro diagnostik. Självprovtagningskitet ärframtaget enligt Dynamic Codes riktlinjer för kvalitet och bygger på solidteknisk grund med välbeprövad PCR-metodik samt på minst två, av varandra obero

Jämförpris 495:-/ST

EAN: 7350038491435

Med Dynamic Codessjälvprovtagningskit tar du enkelt ett prov hemma och skickar in pålaboratorieanalys. Du samlar själv in provmaterialet genom att gnugga den mjukadelen av provtagningspinnen i bakre delen av halsen och i främre delen avnäsan. Sedan skickar du tillbaka provmaterialet i returkartongen som du får medi provtagningskitet. Provet analyseras i vårt kvalitetssäkrade laboratorium ochdu får ditt resultat inom 1-2 vardagar på Dynamic Codes hemsida.