Dynamic Code Covid-19 Antikroppar

Antikroppstest Covid-19. 1 st

595:-

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Fler produkter från Dynamic CodeFinns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek

Att tänka på: Testet kan bara visa om du har antikroppar efter sjukdom i covid-19. Det är inte gjort för att visa effekten av ett vaccin.


Dynamic Codes test för Covid-19 antikroppar. Ta reda på om du har antikroppar mot coronaviruset som orsakar covid-19. Dynamic Codes test för Covid-19 antikroppar visar om du har haft covid-19 och utvecklat antikroppar som en del av ditt immunförsvar mot viruset. Den allmänna bedömningen, grundat på nuvarande kunskapsläge, är att en genomgången infektion av covid-19 kan leda till viss immunitet mot sjukdomen, och därmed minskad risk för att återinsjukna de närmsta 6 månaderna. Har du genomgått covid-19 kan det vara så att ditt immunförsvar utvecklat antikroppar mot SARS-CoV-2. Antikroppar är ett protein som identifierar främmande ämnen i kroppen, så som bakterier och virus. Antikroppen fäster till det främmande ämnet och markerar det för de vita blodkropparna som i sin tur oskadliggör bakterien eller viruset. Provet tar du själv hemma när det passar dig, du behöver alltså inte gå till något provtagningsställe. Samtidigt får du ett svar med högsta tillförlitlighet tack vare den kvalitets

Jämförspris 595:-/ST

EAN: 07350038491466

Info

Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Hur går det till? Följ instruktionerna i testpaketet. Provet tar du genom att samla ett kapillärblodprov med ett stick i fingret. Spara den personliga analyskoden och skicka tillbaka provet till Dynamic Code i testförpackningen. Provet analyseras sedan i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. På dynamiccode.se hämtar du sedan ditt testsvar genom att uppge din personliga analyskod. När du har fått ditt resultat kan du vid behov, via en länk, klicka dig vidare till en digital vårdgivare för rådgivning och/eller behandling. Testet har en åldersgräns från 1 år.

Upptäck flera produkter inom

SjälvtesterVårdhjälpmedel och säkerhet
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar
  Laddar