DulcoPlant Malva

20 tabletter

120:-

Ord. butikspris 149:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Aktuella erbjudanden
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

DulcoPlant är ett kosttillskott med malva för regelbunden tarmfunktion. DulcoPlant ® innehåller torrt extrakt från örten malva som fungerar som lösliga fibrer och hjälper tarmarna att upprätthålla en regelbunden tarmfunktion och rörelse, samtidigt som den hjälper till att stödja matsmältningsprocessen. För vuxna och barn från 12 år. Kosttillskott är inte ett alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Jämförpris 7:45/ST

EAN: 03664798031928

Ingredienser: torrpulver av kiwifrukt (Actinidia deliciosa), torrextrakt av malvablad (Malva sylvestris L.), fyllnadsmedel: kalciumfosfater, ytbehandlingsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel: kiseldioxid, stabiliseringsmedel: talk, magnesiumsalt av fettsyror, glycerol och hydroxipropylcellulosa.

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett per dag. Behandlingstid: 20 dagar. För vuxna och barn över 12 år. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar