Detoxner Ibs Intense

Portionspåsar/brustablett, 129 g

250:-

Ord. butikspris 299:-

Fri frakt
Finns i webblager
Finns varan på ditt apotek?
Hitta Kronans Apotek
Fler produkter från DetoxnerAktuella erbjudanden
Medicinteknisk produkt. Tillverkaren garanterar genom CE-märkning att produkten är säker att använda och uppfyller gällande krav.

Detoxner IBS Intense håller tarmarna i balans. Det innehåller 2QR som selektivt neutraliserar de skadliga bakterierna samtidigt som prebiotika stödjer magens goda bakterier. Det innehåller också Psyllium-fibrer som hjälper tarmens aktivitet och avföringens konsistens. 

DETOXNER® IBS är ett naturligt tarmrengöringsprogram som lindrar symtomen på IBS såsom; förstoppning, diarré, gaser, flatulens och uppblåsthet.

Jämförpris 2:31/G

EAN: 08719325297331

DETOXNER®-Mix innehåller en högkvalitativ blandning av 2QR-komplex *, prebiotiska komplex och Psyllium-fibrer. DETOXNER®-drink: Tabletterna innehåller 2QR-komplex * och prebiotisk komplex. * 2QR-komplexet är en ny och patenterad ingrediens som består av naturliga polysackarider, galaktoarabinan, polyglukuronsyra, crosspolymer.

Under 5 dagar i följd börjar du dagen med ett glas DETOXNER®-mix på tom mage. Under dessa 5 dagar dricker du också 4 DETOXNER®-drink tidig morgon, frukost, lunch och middag. DETOXNER®-mix Töm innehållet från en dospåse i ett glas Fyll glaset med vatten eller juice och rör om Drick genast, följt av ett extra glas vatten eller juice DETOXNER®-drink Lös upp en brustablett i ett glas vatten Drick genast

Upptäck flera produkter inom

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar

Laddar