Dermicin 30 ml

Serumspray för behandling av skorv 30 ml

Mer från Dermicin

139:-  Butikspris 179:-

4633:33/L

Finns i lager
- +

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ett serum som behagligt tar bort skorv hos spädbarn. Minskar vätskeförlust och återställer hudens barriärfunktion. Inkluderar borste.

Ytterligare info

Dermicin® är indicerat för behandling av skorv (infantil seborroisk dermatit). Förpackningen innehåller 30 ml serumsprej, en borste för engångsbruk och en kam. Dermicin® serumsprej tas upp av huden och verkar genom att lösa upp det klibbiga skiktet av sebum som torkat. Dermicin® minskar transepidermal vätskeförlust och återställer hudens barriärfunktion.

Läs mer

Instruktioner

Spreja 2 gånger i håndflatan och applicera/massera in serumet på området med skorv. Behandla varje morgon och eftermiddag tills skorven har försvunnit. Använd svamp/borst för att samla skorven. Var noga med att sätta tillbaka säkerhetskorken på flaskan efter användning. Använd inte Dermicin® efter utgångsdatumet.

Läs mer

Innehåll

Ingredienser (INCI): Borago Officinalis Seed Oil, Squalane, Tocopheryl Acetate, Helianthus Anuus Seed oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract.

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Läs mer