O2 Grape & Avocado Nail oil
25% Rabatt
  • O2 Grape & Avocado Nail oil
  • O2 Grape & Avocado Nail oil

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek

Depend

O2 Grape & Avocado Nail oil 11 ml

74:25:-  99:-

99:-/ST

Finns i lager
- +

Se alla Depend vårdande produkter 25% rabatt

Erbjudandet gäller till 11 april

Produktinfo

Grape & Avocado Nail Oil ger intensivvård till naglar som är torra, spruckna, mjuka eller flisiga. Oljan är berikad med druvkärnolja, avokadoolja, mandelolja och E-vitamin.

Ytterligare info

Grape & Avocado Nail Oil ger intensivvård till naglar som är torra, spruckna, mjuka eller flisiga. Oljan är berikad med druvkärnolja, avokadoolja, mandelolja och E-vitamin. Absorberas snabbt av nageln och molekylerna i oljan är så små att de kan tränga ner i nagelns fiberskikt och nagelrot och kan där verka aktivt genom att återskapa/fylla i och binda ihop skadade molekylsturkturer i nageln. Oljan ger näring, påskyndar nagelväxten och är fuktighetsbevarande. Den hjälper även till att binda samman undre och övre nagelplattan så att nagelns struktur blir hård och stark men flexibel.

Läs mer

Instruktioner

Så här gör du: Applicera Grape & Avocado Nail Oil på nagel, nagelband och under nageltoppen, och massera någon minut. Oljan tränger snabbt ner och kan användas dagligen vid behov. För maximal kureffekt använd Grape & Avocado Nail Oil tillsammans med STEG 1: Cuticle Peeling, specialrengöring för nagel och nagelband och STEG 3: Hand & Cucticle Cream, som återuppbygger spruckna, torra eller skadade nagelband.

Läs mer

Innehåll

Vitis Vinifera Seed OilIsopropyl PalmitatePrunus Amygdalus Dulcis OilOlea Europaea Fruit OilPersea Gratissima OilParfumTocopheryl AcetateHexanalTocopherol

Produkter du övervägt

    Andra köpte också

      Populära produkter från samma kategori