Depend O2 Cuticle Peeling

Nagel- och nagelbandspeeling, 10 ml

Mer från Depend

47:40  79:- Butikspris 79:-

79:-/ST

Slut hos leverantör och kan medföra lång leverans. Om möjligt, överväg alternativa varor, eller kontakta ditt närmaste apotek.

Se alla 40% rabatt Outlet

Produktinfo

Cuticle Peeling. Första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden. Cuticle Peeling tar bort döda hudceller och hudrester på nageln.

Ytterligare info

Cuticle Peeling. Första och viktigaste steget till friska och starka naglar är att rengöra nagelbanden. Cuticle Peeling tar bort döda hudceller och hudrester på nageln. Ökar syretillförseln vilket påskyndar cellförnyelsen och näringsflödet till nageln. Detta ger snabbare nagelväxt och en bättre nagelkvalitet och en vackrare naturlig nagel. Berikad med Aloe vera.

Läs mer

Instruktioner

Så här gör du: Applicera Cuticle Peeling på nagelbanden och nedre delen av nageln om det finns hudrester där. Låt verka i 1 minut. Borsta rent med en nagelborste. Vid borstning ? var noggrann med att inget stänk kommer ögonen. Se varningstext. Skrapa bort eventuella rester i sidled på nagelplattan med en manikyrpinne. Avsluta behandlingen med att tvätta händer noggrant med tvål och ljummet vatten för att neutralisera processen. Rengöringen med Cuticle Peeling gör du 1 gång/vecka.

Läs mer

Innehåll

Aqua Propylene Glycol Sodium Hydroxide Carbomer Aloe Barbadensis Leaf Extract Sodium Benzoate Potassium Sorbate Citric Acid

Leverans

Leveranssätt

Vi erbjuder leverans till apotek eller hemleverans och du väljer själv vilket du föredrar. Om du väljer leverans med Postnord skickas din beställning direkt hem om den får plats i brevlådan.

Leveranstid

Du får dina varor 1-3 arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning. Alla beställningar som görs före klockan 12 helgfria vardagar skickas normalt från oss samma dag om produkterna finns i lager.

Leveranskostnad

Fraktkostnaden är 0 kronor oavsett om du är medlem i vår kundklubb eller inte, eller om du väljer upphämtning av paket i apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek