DeoDoc intimdeodorant

Fräsch känsla hela dagen. 50 ml

Mer från DeoDoc

179:-  Butikspris 195:-

3580:-/L

Slut hos leverantör. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta en liknande vara.

Se alla Webbpriser

Produktinfo

Ladies, låt oss vara ärliga - armhålan är inte den enda kropssdelen som svettas. Precis som att det finns svettkörtlar under armhålan, har vi exakt samma svettkörtlar i underlivet. Lyckligtvis har DeoDoc utvecklat en pH-balanserad intimdeodorant som blockerar oönskad odör och lämnar en fräsch känsla hela dagen. Genom att tillsätta en allergenfri parfym (som givetvis är godkänd för intimområdet), har vi utvecklat en fantastisk intomdeodorant med mild och fräsch doft av Green Pear, Bergamot och Jasmine. Produkten är utvecklad av läkare och är lämplig för dagligt bruk. Gynekologiskt och dermatologiskt testad, allt för att garantera säkra och skonsamma produkter. Fri från parabener och tillverkad i Sverige.

Läs mer

Instruktioner

Skaka burken väl innan användning. Svettkörtlar mynnar ut i hårsäckar, spraya därför från ca 15 cm avstånd på det yttre vaginala intimområde som normalt är hårbeklätt. Kan användas på både rakat och hårbeklätt intimområde. Lämplig för dagligt bruk. Varning: Undvik kontakt med slemhinnor och inre blygdläppar. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Om irration uppstår, avbryt användning. Ska ej användas vid illaluktande flytning från underlivet, istället bör en läkara konsulteras.

Läs mer

Innehåll

Butane, Isobutane, Aluminum Chlorohydrate, Dimethicone, Propane, Isopropyl, Myristate, Quaternium-18 Hectorite, Citronellyl Methylcrotonate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Parfum

Läs mer

Leverans

Vi levererar till hela Sverige och du kan alltid välja minst ett leveranssätt som är gratis. Vilket leveranssätt du kan välja beror på vad din beställning innehåller och adressen den ska levereras till.

Mer information om alla leveranssätt från Kronans Apotek.

Läs mer

Se om produkten finns på ditt apotek: Välj apotek